Wout van Aert lijkt niet voor eigen succes te mogen gaan in de Tour de France: "Hij is in de Tour een 100 procent knecht"

Nils Wens
| 22 reacties
Wout van Aert lijkt niet voor eigen succes te mogen gaan in de Tour de France: "Hij is in de Tour een 100 procent knecht"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert zal voor Jumbo-Visma deelnemen aan de Tour de France, maar in de massasprints lijkt hij niet voor eigen succes te mogen gaan. Hij zal dan namelijk de kopmannen uit de drukte en de wind moeten houden.

In de Tour van 2019 won Wout van Aert nog een etappe na een knappe sprint tegen onder meer Elia Viviani, maar volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat van Aert zich dit seizoen niet in de debatten zal mengen. 

Jumbo-Visma heeft met Roglic, Dumoulin en Kruijswijk drie kopmannen voor het algemeen klassement en van Aert zal hen uit de drukte moeten houden in deze ritten en ook in de overgangsritten zal hij de drie kopmannen moeten helpen. 

Merijn Zeeman, sportief manager van Jumbo-Visma gaf meer uitleg. "Van Aert is een 100 procent knecht in de komende Tour en hij wil bijdragen aan de eindzege", staat te lezen bij Het Nieuwsblad

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties