Alberto Bettiol blijft een jaartje langer bij EF

Jens Nimmegeers
| 0 reacties
Alberto Bettiol blijft een jaartje langer bij EF
Foto: © photonews

Alberto Bettiol, de winnaar van de Ronde van Vlaanderen, blijft nog een jaartje langer bij EF koersen. Dat kondigde de ploeg zelf aan op hun website.

De 26-jarige Bettiol maakte vorig jaar naam voor zichzelf door de Ronde van Vlaanderen achter zijn naam te zetten. Ook dit jaar was hij al in goede doen. Zo won hij de tjdrit in de Ster van Bessèges en zat hij zaterdag mee in de kopgroep van de Strade Bianche, waar Wout Van Aert zo meesterlijk won.

Bettiol gaat nu nog een jaartje langer door bij Education First Pro Cycling. Hij is al jaren een belangrijk deel van de ploeg en we koersen én dineren allemaal graag met hem. Zijn klasse is duidelijk, van Vlaanderen tot zijn recente prestatie in Strade Bianche", vertelt teammanager Jonathan Vaughters.

Ook Bettiol is tevreden met zijn verlengd verblijf bij EF. "Dankzij deze ploeg kon ik de Ronde van Vlaanderen winnen. Deze ploeg is als een tweede gezin voor mij. Het is de perfecte omgevingen voor mij om verder te groeien en ik krijg er sinds mijn terugkeer in 2018 veel vertrouwen. En de prima verstandhouding met de teammaats en alle stafleden maken het een stuk gemakkelijker om veel van huis weg te zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik
07/10/2020 Brabantse Pijl

Nieuwste reacties