Volgens ploegmanager Jumbo-Visma wil Dylan Groenewegen in contact komen met Fabio Jakobsen: "Hij wilt het hem zo snel mogelijk laten weten"
Nils Wens
| 46 reacties

Volgens Richard Plugge wil Dylan Groenewegen in contact komen met Fabio Jakobsen: "Hij wilt het hem zo snel mogelijk laten weten"

Volgens ploegmanager Jumbo-Visma wil Dylan Groenewegen in contact komen met Fabio Jakobsen: "Hij wilt het hem zo snel mogelijk laten weten"
Foto: © photonews

Dylan Groenewegen heeft het moeilijk. De Nederlandse sprinter van Jumbo-Visma voelt zich schuldig na de valpartij die hij vorige week heeft veroorzaakt in de Ronde van Polen. Daardoor lag Fabio Jakobsen enkele dagen in een kunstmatige coma.

Volgens Richard Plugge, ploegmanager bij Jumbo-Visma, zou Groenewegen nu zo snel mogelijk in contact willen komen met Fabio Jakobsen. "Het zijn vrienden. Groenewegen wil tegen Jakobsen zeggen dat hij dit niet heeft gewild", legde Plugge uit bij De Telegraaf

Volgens Plugge ziet Groenewegen af van de situatie. De Nederlandse sprinter staat een tijd op non-actief, maar hij kan niet rijden door een sleutelbeenbreuk en hij denkt voorlopig ook niet aan wielrennen. "Hij is er nog steeds niet goed van", aldus Plugge. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik
07/10/2020 Brabantse Pijl

Nieuwste reacties