Bekend Vlaanderen gelooft rotsvast in Evenepoel: "De winnaar wordt Remco, zonder twijfel"

Bekend Vlaanderen gelooft rotsvast in Evenepoel: "De winnaar wordt Remco, zonder twijfel"
Foto: © photonews

De populariteit van Remco Evenepoel stijgt tot ver buiten de wielerwereld. Zowat heel België hoopt dat Evenepoel vandaag de Ronde van Lombardije wint. Ook het BV-landschap steunt hem volop en duimt voor de renner van Deceuninck-Quick.Step.

Het Laatste Nieuws vroeg aan zes BV's om een pronostiek. Bij radiopresentator Vincent Fierens is er geen enkele twijfel te bespeuren. "De winnaar wordt Remco Evenepoel, zonder twijfel." Hetzelfde geluid bij Lieven Scheire. "Volgens mij gaat Remco Evenepoel de Ronde van Lombardije winnen. Wat kan je anders zeggen na de Ronde van Polen."

Ook acteur Chris Willemsen sprint mee op de kar. "We hebben momenteel twee renners op topniveau. Vermits Wout van Aert niet mee koerst, wordt het sowieso Remco Evenepoel, als hij geen pech kent." Met Jolien Roets en Sean Dhondt supporteren nog twee mensen uit de radiowereld volop voor Evenepoel.

WELLENS EEN TAAIE KLANT?

Voor Cédric Van Branteghem, die als ex-atleet wel weet wat het is om topprestaties te leveren, geldt dat ook. Al verwacht die ook wel een sterke Tim Wellens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties