Victor Campenaerts reageert op vertrekkende hoofdsponsor: "Ik kijk uit naar een nieuwe ploeg"

Jens Nimmegeers
| 1 reacties
Victor Campenaerts reageert op vertrekkende hoofdsponsor: "Ik kijk uit naar een nieuwe ploeg"
Foto: © photonews

Victor Campenaerts is op zoek naar een nieuwe ploeg. Campenaerts kreeg te horen dat NTT Pro Cycling op zoek moet naar een nieuwe hoofdsponsor en dus is de toekomst van de ploeg plots onzeker.

Tegenover Sporza reageert Campenaerts voor het eerst over het nieuws. "Ik hield er al rekening mee, omdat het goede nieuws al even op zich liet wachten. Het zou heel mooi zijn als er een nieuwe sponsor zou komen, maar het is vijf over twaalf. Ik denk dat het heel moeilijk zal zijn om een nieuwe sponsor te strikken."

"Ik kijk uiteraard uit naar een nieuw team, omdat ik profwielrenner wil blijven. Een nieuwe sponsor zou ideaal zijn, maar ik kan er niet eindeloos op blijven wachten. Het is geen gemakkelijk moment om van ploeg te veranderen. Ook CCC zit in de problemen en veel ploegen zijn al gevormd. Veel opties zullen er niet zijn."

"Ik denk dat er wel ergens een plek zal zijn voor mij, hopelijk bij een ploeg waar ik me goed bij zal voelen. Het is niet volgens plan voor mij en ik had het liever ook anders gezien. Maar ik kan er weinig aan veranderen."

Waar de toekomst van Campenaerts ligt is dus onduidelijk. "Hopelijk rijd ik een goede Giro: dat kan helpen om een nieuwe sponsor aan te trekken of kan me goede papieren bezorgen voor een nieuwe ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
21/10/2020 Driedaagse van Brugge-De Panne
24/10/2020 Cyclocross Ruddervoorde
25/10/2020 Parijs-Roubaix

Nieuwste reacties