Julian Alaphilippe ziet zichzelf niet als één van de grote favorieten voor de Ronde van Vlaanderen: "Ik wil mij zondag vooral amuseren"

Julian Alaphilippe ziet zichzelf niet als één van de grote favorieten voor de Ronde van Vlaanderen

Julian Alaphilippe ziet zichzelf niet als één van de grote favorieten voor de Ronde van Vlaanderen: "Ik wil mij zondag vooral amuseren"
Foto: © photonews

Wout van Aert en Mathieu van der Poel zijn de te kloppen renners in de Ronde van Vlaanderen, maar het peloton houdt ook serieus rekening met wereldkampioen Alaphilippe. De Fransman ziet zichzelf echter niet als één van de grote favorieten.

Vive le vélo ging langs bij Julian Alaphilippe met het oog op de Ronde van Vlaanderen. De Fransman vertelde dat hij zichzelf niet als één van de grote favorieten ziet. "Het is makkelijk om mij als favoriet te zien, maar als je naar mijn lichaamsbouw kijkt, ben ik geen topfavoriet", aldus Alaphilippe

Uiteraard wil de wereldkampioen zich wel laten zien, maar hij wil zich vooral ook amuseren. "Op dit moment voel ik geen druk. We zullen wel zien wat het geeft, maar het doel is om mij te amuseren", vertelde de Fransman van Deceuninck-Quick-Step. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties