Mathieu van der Poel vierde winst Ronde van Vlaanderen met ploeg: "Het was stevig, ja"

Jens Nimmegeers
| 0 reacties
Mathieu van der Poel vierde winst Ronde van Vlaanderen met ploeg: "Het was stevig, ja"
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel kon zijn seizoen bekronen met winst in de Ronde van Vlaanderen. De Nederlander wist zichzelf geen raad met zijn blijdschap en heeft de winst nadien ook stevig gevierd.

"Ik sta hier nog wel een beetje euforisch. De eerste dag heb ik toch nog een beetje moeten herstellen van de avond voordien. We hebben redelijk stevig gevierd met de ploeg, al konden we natuurlijk niet heel veel doen door corona. Uiteindelijk zijn we wat gaan eten in het hotel waar we sliepen en daar dan nog wat blijven hangen. Aan de koers heb ik niet meer gedacht", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

"Wat er op het menu stond? Friet met biefstuk. Wijn was er ook bij, maar ook nog andere drankjes. Het was vrij stevig, maar de hele ploeg was euforisch. We hebben er wel van genoten. Bij mij is het besef wat dit betekent toch langzaam gekomen. Dit is toch wel iets unieks. Als het niet gelukt zou zijn geweest in de sprint, had ik er zeker nog van wakker gelegen. Maar nu is dit voor mij de beloning voor mijn seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere
20/12/2020 Namen

Nieuwste reacties