Groupama-FDJ maakt definitieve selectie bekend voor 2021: twee speerpunten in kern voor volgend seizoen, ook jonge Nederlander krijgt zijn kans
Nils Wens
| 0 reacties

Groupama-FDJ heeft haar selectie bekendgemaakt voor het nieuwe seizoen

Groupama-FDJ maakt definitieve selectie bekend voor 2021: twee speerpunten in kern voor volgend seizoen, ook jonge Nederlander krijgt zijn kans
Foto: © photonews

Groupama-FDJ heeft haar kern rond voor volgend seizoen. Ze hebben de 30 renners die voor hen zullen rijden voorgesteld op sociale media. Voor overwinningen zullen ze bij Groupama-FDJ vooral naar Arnaud Démare en Thibaut Pinot moeten kijken.

Groupama-FDJ heeft een mooie selectie voorgesteld voor volgend seizoen. Zo wordt het uitkijken naar Arnaud Démare en Thibaut Pinot, maar ook van David Gaudu wordt veel verwacht. Daarnaast zal Stefan Küng zijn slag willen slaan in de tijdritten en hopen ze dat toptalent Valentin Madouas verder zal ontbolsteren. 

Ook de jonge Nederlandse renner Lars van den Berg zit in de selectie van Groupama-FDJ. De Nederlander was het voorbije seizoen nog bij de opleidingsploeg van Groupama-FDJ aan de slag, maar hij kreeg wel al enkele kansen om zich te bewijzen met onder meer de Ronde van Wallonië. Nu heeft hij een profcontract getekend bij de hoofdmacht van de Franse wielerformatie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/01/2021 - 31/01/2021 WK Veldrijden
03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties