Stijn Steels en Erwin Vervecken tonen warm hart en zetten zich in voor G-sport: "Maakt een wereld van verschil"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Stijn Steel en Erwin Vervecken ondersteunen crowdfundingcampagne voor G-sport

Stijn Steels en Erwin Vervecken tonen warm hart en zetten zich in voor G-sport: "Maakt een wereld van verschil"
Foto: © photonews

Stijn Steels kan bij Deceuninck-Quick.Step aan zijn carrière als actief wielrenner bouwen en Erwin Vervecken heeft er als voormalig wereldkampioen veldrijden al een mooie loopbaan opzitten. Sommigen zijn minder fortuinlijk, maar hebben evenveel liefde voor sport.

Steels en Vervecken vergeten deze mensen niet. Met de oproep 'Maak mee dromen waar' ondersteunen zij 'Supporters voor G-sporters', de crowdfundingcampagne voor G-sport Vlaanderen. Het opgehaalde geld moet dienen om 39 organisaties te helpen aangepast sportmateriaal te vinden of met een mobiliteitsoplossing voor de dag te komen voor hun G-sporters.

"Ik ben een supporter voor G-sporters van het eerste uur, omdat ik in mijn eigen leven zie welke impact dergelijke initiatieven kunnen hebben", vertelt Stijn Steels. "Mijn nichtje heeft immers een fysieke en mentale beperking en ik weet dat zij op alle vlakken steun kan gebruiken. Zeker met het wegvallen van verschillende acties voor goede doelen, zoals De Warmste Week, maakt deze crowdfunding voor vele mensen een wereld van verschil."

UNIEKE LEVENSVREUGDE

Ook Erwin Vervecken heeft recent vaker G-sporters aan het werk gezien. "De voorbije jaren maakte het veldrijden kennis met een nieuw criterium voor G-sporters. Ook bij hen zie je de gebetenheid op het gezicht, de passie voor de sport en het plezier dat zij eruit halen. De levensvreugde van G-sporters tijdens het beoefenen van hun sport is uniek en zoiets kan je alleen maar stimuleren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties