Lotto Soudal langer in zee met huidig fietsenmerk, GreenEdge Cycling strikt dan weer Bianchi

Lotto Soudal langer in zee met huidig fietsenmerk, GreenEdge Cycling strikt dan weer Bianchi
Foto: © photonews

Het is al een aardige stoelendans geweest onder de fietsenmerken. Lotto Soudal kiest echter voor continuïteit. Het blijft een beroep doen op Campagnolo voor fietsonderdelen. Bij GreenEdge Cycling gaan ze dan weer op fietsen van Bianchi rijden.

Lotto Soudal heeft zijn samenwerking met Campagnolo voor een jaar verlengd. De Italiaanse producent zal zowel de WorldTour-ploeg bij de heren, de U23 en de damesploeg voorzien van wielen en groepsets. Verschillende renners van Lotto zijn in de wolken met de aankondiging.

"De groepsets van Campagnolo zijn qua aanblik de mooiste"; zegt Caleb Ewan. "Als ik een fiets mocht ontwerpen, zou het mijn eerste keuze zijn." Philippe Gilbert duidt meteen zijn favoriete wielen aan. "Ik kies voor de Bora 50. Zowel bergop als bergaf leveren de wielen steeds mooie prestaties."

Bij GreenEdge Cycling, het huidige Mitchelton-Scott, kondigen ze dan weer een nieuwe fietsleverancier aan. Kan moeilijk anders, want cosponsor Scott verlaat de ploeg. GreenEdge heeft ter vervanging wel Bianchi kunnen strikken. Het appelblauwzeegroene van Bianchi vormt een combinatie met zwart-witte kleuren om zo tot een enig mooie nieuwe fiets te komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties