Mathieu van der Poel gaat ook meedoen aan Wereldbeker in Nederland

Mathieu van der Poel rijdt op 3 januari de Wereldbekermanche in Hulst

Mathieu van der Poel gaat ook meedoen aan Wereldbeker in Nederland
Foto: © photonews

Dendermonde was geen spek naar zijn bek. Mathieu van der Poel moest zich neerleggen bij zijn tweede plaats. Op naar de volgende cross dan maar, ook in de Wereldbeker. Van der Poel zal immers present zijn bij de volgende manche.

Dat belooft een hele andere cross te worden, al zal die ook niet plaatsvinden op het gebruikelijke parcours. Het gaat om de Wereldbekermanche in Hulst. Die staat op 3 januari op het programma en zal gereden worden op een alternatief rondje in de Nederlandse stad.

STARTPOSITIE OP WK

De KNWU heeft de selecties bekendgemaakt voor de mannen en de vrouwen. Bij de heren maakt ook Mathieu van der Poel deel uit van die selectie. Bondscoach Gerben de Knegt ziet in de bereidheid van Van der Poel om Hulst te rijden vooral een verlangen bij de renner om een goede startpositie op het WK te versieren.

Ook mannen als Kamp, Nieuwenhuis, Van der Haar en Van Kessel zitten in de Nederlandse selectie. Bij de vrouwen zijn alle grote namen op het appel. Alvarado, Betsema, Brand, Kastelijn, Van Empel, Vos en Worst doen allen mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties