Voldoende ondersteuning voor Jumbo-Visma: in totaal meer dan twintig leveranciers

Voldoende ondersteuning voor Jumbo-Visma: in totaal meer dan twintig leveranciers
Foto: © photonews

Bij Jumbo-Visma werken ze naarstig verder aan de uitbouw van de ploeg. Daar komen tal van aspecten bij kijken. Eén van de belangrijke zaken is ook om goeie, veelvuldige partnerships te sluiten. Op dat vlak leveren ze bij Jumbo-Visma goed weg.

Dat kan zich afspelen in het financiële compartiment met het sluiten van sponsordeals, maar daarnaast heb je ook technische partners nodig. Leveranciers dus. Het kan van alles zijn waarmee zij het team ondersteunen. Fietsonderdelen, kledij, bepaalde diensten.

In elk geval: bij Jumbo-Visma zit het echt wel goed wat dat betreft. Het heeft nieuwe overeenkomsten afgesloten met 12 leveranciers waar het al mee samenwerkte. Daarnaast trok het 9 nieuwe leveranciers aan, wat het totaal aantal op 21 brengt.

KRACHTEN BUNDELEN

"Het is uitstekend nieuws dat zo veel nieuwe partijen met ons de krachten bundelen en dat zo veel leveranciers verbonden blijven aan ons team", zegt Managing Director Richard Plugge op de site van de ploeg. "Hun kennis en hun producten maken ons beter als ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties