Van Avermaet en Naesen kennen hun eerste drie wedstrijden van 2021 en rijden zeker de Omloop

Van Avermaet en Naesen kennen hun eerste drie wedstrijden van 2021 en rijden zeker de Omloop
Foto: © photonews

Greg Van Avermaet en Oliver Naesen zijn sinds dit jaar ploegmaats bij AG2R. Het was al bekend dat ze samen aan de start zouden staan van de Ruta del Sol in februari. Toch zal dat voor beiden niet de eerste wielerwedstrijd van het nieuwe seizoen zijn.

AG2R Citroën heeft voor al zijn renners de eerste drie wedstrijden van het seizoen vrijgegeven. Bij Greg Van Avermaet en Oliver Naesen valt op dat dit de drie zelfden zijn. De Ronde van Valencia, de Ruta del Sol en de Omloop Het Nieuwsblad staan op hun programma.

Hun eerste wedstrijd als teamgenoten is dus de Ronde van Valencia, die doorgaat van 3 tot en met 7 februari. Dan zit er anderhalve week tussen vooraleer de Ruta del Sol begint. Die vat aan op 17 februari en eindigt op 21 februari.

OMLOOP EERSTE EENDAGSKOERS

Openen doet dit duo in 2021 dus met twee rittenkoersen. Op 27 februari komt met de Omloop hun eerste rittenkoers eraan. Dezelfde combinatie van de drie vernoemde wedstrijden zien we overigens ook bij Gijs Van Hoecke, die net als Van Avermaet vorig seizoen nog bij CCC reed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties