Intermarché-Wanty-Gobert gaat in zee met nieuwe technische partner: "Met onze feedback aan de slag gegaan"

Intermarché-Wanty-Gobert gaat in zee met nieuwe technische partner: "Met onze feedback aan de slag gegaan"
Foto: © photonews

Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux kan met zijn eerste seizoen als WorldTour-ploeg voor de deur een nieuwe samenwerking voorstellen. Het gaat een partnership aan met Italiaanse merk DMT. Dat moet de renners voorzien van goed materiaal aan de voeten.

DMT is al liefst veertig jaar een producent van schoenen in Italië. Het gaat voortaan de koersschoenen leveren waar Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux tijdens wielerwedstrijden mee te zien zal zijn. Ook zullen de renners gebruik kunnen maken van sokken en schoenovertrekken van DMT.

Met de KR1 model als koersschoen, met BOA Fit systeem, moet de Belgische wielerformatie over het beste materiaal beschikken. "Elke verandering vraagt altijd wat aanpassingstijd en ondanks de unieke bouw van de DMT schoenen, verliep mijn omschakeling vlekkeloos", is de eerste indruk van wielrenner Andrea Pasqualon alvast positief.

IETS SPECIAALS VOOR DE GIRO?

Ze houden bij DTM ook rekening met de aanwijzingen van de renners. "Het Italiaanse merk staat bekend om zijn innoverende en performante koersschoenen en vanaf onze eerste kennismaking zijn de ingenieurs van DMT met onze feedback aan de slag gegaan. Bij DMT hou ik van de mogelijkheid om koersschoenen te personaliseren. Ik ben al benieuwd of ze iets voor de Giro d’Italia in petto hebben, wie weet.."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties