Cras en Vandenbulcke leggen rit af in vorm van SOB-mascotte en ook u kan Special Olympics Belgium zo steunen!

Cras en Vandenbulcke verbinden zich aan campagne van Special Olympics Belgium

Cras en Vandenbulcke leggen rit af in vorm van SOB-mascotte en ook u kan Special Olympics Belgium zo steunen!
Foto: © photonews

Steff Cras en Jesse Vandenbulcke hebben zich verbonden aan een campagne van Special Olympics Belgium (SOB). Dat is de organisatie voor olympische atleten met een verstandelijke beperking en moedigt iedereen aan om zeker in deze periode ook te blijven bewegen.

Special 9, het digitale programma dat speciaal voor de coronaperiode voor de atleten werd opgestart, werkt hiervoor samen met de Nationale Loterij en Lotto Soudal. De betrokken partijen lanceren een oproep voor alle wielerfanaten: een rit afleggen in de vorm van de SOB-mascotte.

TEKENING OP STRAVA

U kunt het wel: de tekeningen van op Strava na een trainingstocht waarmee dan ook een bepaalde boodschap kan worden meegegeven. Nu is het dus de bedoeling om op Strava een tocht uit te tekenen waardoor de mascotte van het SOB verschijnt en zo de atleten met een verstandelijke beperking een hart onder de riem te steken.

Bovendien is het ook goed voor de eigen fysiek. Met Cras en Vandenbulcke vaardigt Lotto Soudal een renner en renster af die dit alleszins al gedaan hebben. Vandenbulcke maakte er een tocht van via Lochristi en Gent. Cras passeerde onder meer Heist-op-den-Berg. Ook u kunt dit dus doen. Het figuurtje van de mascotte kan u HIER terugvinden op de site van Special Olympics Belgium.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5093 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties