Deceuninck-Quick.Step gaat voor ritzeges met Bennett in Parijs-Nice, AG2R neemt Naesen en Dewulf mee
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Deceuninck-Quick.Step en AG2R maken selecties voor Parijs-Nice bekend

Deceuninck-Quick.Step gaat voor ritzeges met Bennett in Parijs-Nice, AG2R neemt Naesen en Dewulf mee
Foto: © photonews

Het is stilaan uitkijken naar de Koers naar de Zon: Parijs-Nice. Die gaat komende zondag 7 maart van start. Deceuninck-Quick.Step en AG2R zijn alvast klaar met hun huiswerk. Deceuninck-Quick.Step gaat voor ritzeges, bij AG2R verwelkomen ze voor het eerst Bob Jungels in een wedstrijd.

Deceuninck-Quick.Step trekt voornamelijk naar Frankrijk met de bedoeling om voor ritzeges te gaan met sprinter Sam Bennett. Die bleek in de UAE Tour al twee keer succesvol en mikt op nog meer overwinningen. Daarnaast willen ze bij de Wolfpack ook zien wat Yves Lampaert, Rémi Cavagna en Mattia Cattaneo kunnen doen in de tijdrit.

Voorts bestaat de selectie van Deceuninck-Quick.Step uit noeste werker Tim Declercq, gangmaker Michael Mørkøv en de sterke Fransman Florian Sénéchal. Bennett heeft er alvast zin in. "Er zouden een aantal mooie kansen moeten zijn voor de sprinters", voorspelt de Ier.

Oliver Naesen
© photonews

Met Bob Jungels komt een ex-renner van Deceuninck-Quick.Step voor het eerst in actie voor zijn nieuwe ploeg, AG2R. Met Oliver Naesen en Stan Dewulf zitten er twee Belgen in de selectie. Voorts rekent AG2R ook nog op Dorian Godon, Aurélien Paret-Peintre, Ben O'Connor en Damien Touzé. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

18/04/2021 Amstel Gold Race
21/04/2021 Waalse pijl
25/04/2021 Luik-Bastenaken-Luik
27/04/2021 - 02/05/2021 Ronde van Romandië
01/05/2021 Eschborn-Frankfurt City Loop

Nieuwste reacties