Volgens Julian Alaphilippe zijn er twee grote favorieten voor de Strade Bianche: "Deze koers is op zijn lijf geschreven"

Julian Alaphilippe ziet Wout van Aert en Mathieu van der Poel als zijn grootste concurrenten voor de Strade Bianche

Volgens Julian Alaphilippe zijn er twee grote favorieten voor de Strade Bianche: "Deze koers is op zijn lijf geschreven"
Foto: © photonews

Wereldkampioen Julian Alaphilippe zal zaterdag aan de start van de Strade Bianche verschijnen voor Deceuninck-Quick-Step. Uiteraard is de Fransman één van de favorieten voor de overwinning.

Toch is er een zeer sterk deelnemersveld en zal Julian Alaphilippe rekening moeten houden met enkele straffe renners. Zelf ziet de Fransman twee andere grote favorieten. "Wout van Aert en Mathieu van der Poel zijn de twee grote favorieten", legde Alaphilippe uit en staat te lezen bij Sporza

"Deze koers is op het lijf geschreven van Mathieu van der Poel. Wout van Aert rijdt dan weer zijn eerste wedstrijd van het seizoen, maar hij won hier vorig jaar en zal zeker opnieuw kans maken op de overwinning. Het is een sterk deelnemersveld, dus er zal ook naar andere renners gekeken moeten worden", aldus de wereldkampioen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/11/2021 Kortrijk
28/11/2021 Besançon
04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen

Nieuwste reacties