Philippe Gilbert kijkt naar de grote drie, maar: "Er zijn altijd verrassingen in Milaan-San Remo"

Nils Wens
| 0 reacties
Philippe Gilbert kijkt naar de grote drie, maar: "Er zijn altijd verrassingen in Milaan-San Remo"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met Julian Alaphilippe, Mathieu van der Poel en Wout van Aert zijn de drie grote favorieten voor Milaan-San Remo bekend, maar uiteraard wordt er ook nog naar andere renners gekeken. Zo is ook Philippe Gilbert één van de kanshebbers.

Zelf verwacht Philippe Gilbert een open wedstrijd. Hij vertelde het op de persconferentie met het oog op het Italiaanse wielermonument. "Uiteraard zijn er Alaphilippe, van der Poel en van Aert, maar er zijn nog andere renners die ook kans maken op de overwinning. Het zal een zeer open wedstrijd worden," legde de renner van Lotto Soudal uit. 

Volgens Gilbert zijn het niet altijd de favorieten die aan het langste eind trekken in Milaan-San Remo. "Niet elk jaar winnen de favorieten. dus ik sluit niemand uit. Er zijn altijd verrassingen in Milaan-San Remo", aldus Gilbert. 

Cipressa

Philippe Gilbert begint al aan zijn zeventiende editie, dus onze landgenoot heeft veel ervaring. Wat verwacht hij van de wedstrijd? "In de eerste 150 kilometer zal niet veel gebeuren, maar in de laatste 60 kilometer wordt het leuker. Ik verwacht aanvallers op de Cipressa", vertelde Gilbert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties