Yves Lampaert krijgt in juni opvolger in koers met rijk gevulde erelijst

Yves Lampaert krijgt in juni opvolger in koers met rijk gevulde erelijst
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De organisatoren van Gullegem Koerse hebben beslist dat koers wel degelijk gereden wordt op dinsdag 1 juni.

Gullegem Koerse zal gereden worden op dinsdag 1 juni aanstaande. Even was er sprake om een latere datum te kiezen, maar dat lukt niet meer. Vorig jaar was er geen Gullegem Koerse. De laatste editie werd gewonnen door Yves Lampaert.

"Na overleg met ons bestuur, de sponsors en de gemeente Gullegem werd beslist vast te houden aan onze vooropgesteld datum, zijnde 1 juni. Afwachten in welke vorm we mogen organiseren. Wij hebben een tijdlang overwogen onze koers te verleggen naar de maand september maar zijn daar op teruggekomen.", stelt Nick Demeulemeester van de organisatie.

De koers heeft traditioneel een sterk deelnemersveld. Met Peter Van Petegem, Philippe Gilbert, Matteo Trentin, Greg Van Avermaet en Yves Lampaert staan enkele grote namen op de erelijst. “We hopen ook nu weer een sterk deelnemersveld, zoals dat de laatste jaren steeds het geval was, te kunnen voorschotelen. Met de ploegen Deceuninck-Quick.Step en Lotto Soudal is er al een overeenkomst maar er zullen nog wel andere teams, zoals de veldritploeg Bingoal-Pauwels Sauzen en individuele toppers naar Gullegem afzakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties