'Deceuninck-Quick.Step heeft bod van 8 miljoen euro gedaan op Peter Sagan'

'Deceuninck-Quick.Step heeft bod van 8 miljoen euro gedaan op Peter Sagan'
Foto: © photonews

Peter Sagan werd eerder al gelinkt aan een overstap naar Deceuninck-Quick.Step. Nu zou er ook echt een voorstel gedaan zijn aan de drievoudige wereldkampioen. Het contract van Sagan bij zijn huidige ploeg Bora-Hansgrohe loopt aan het einde van dit jaar af.

Het lijkt er op dat ze bij Bora-Hansgrohe aansturen op een post-Sagan tijdperk en dat de Duitse formatie een andere weg wil inslaan. Bij Bora-Hansgrohe rijden ze met fietsen van Specialized, net als... Deceuninck-Quick.Step.

Een ex-trainer van Sagan benadrukte onlangs nog eens hoe belangrijk dat fietsenmerk is in de uitbetaling van het salaris van Sagan. Het meest logische zou dus zijn dat de Slovaak ofwel verlengt bij Bora-Hansgrohe ofwel naar Deeuninck-Quick.Step trekt.

CONCURRENTIE VAN FRANSE PLOEG

Volgens La Gazetto dello Sport heeft Deceuninck-Quick.Step nu ook een bod gedaan om zich van de diensten van Sagan te verzekeren. Dat voorstel zou 8 miljoen euro bedragen. Indien het tot een deal komt maken ook zijn broer Juraj en ploegmaats Oss en Bodnar mee de oversteek, net als nog een aantal leden uit de persoonlijke entourage van Sagan. Er is nog wel concurrentie: Total Direct Energie zou ook een bod gedaan hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille
12/02/2022 Gavere

Nieuwste reacties