Aanwezigheid naasten op hoogtestage geeft Wout van Aert meer energie

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Aanwezigheid naasten op hoogtestage geeft Wout van Aert meer energie
Foto: © photonews

Wout van Aert was eerder al op hoogtestage op de Sierra Nevada. Ondertussen zijn ze bij Jumbo-Visma bezig aan de volgende fase van de voorbereiding op de Tour: een nieuwe hoogtestage, in Tignes deze keer. Daar worden zo ideaal mogelijke omstandigheden gecreëerd.

Het Nieuwsblad heeft vernomen dat de Nederlandse formatie er een soort 'familiestage' van maakt. De mogelijkheden worden geboden voor partners en kinderen van de renners om ook in hetzelfde gebied te verblijven tijdens de hoogtestage.

POSITIEVE REACTIES

Geen verrassing dat de renners daar positief op reageren. Ook bij Wout van Aert is dat het geval. Echtgenote Sarah en hun zoontje zijn momenteel ook mee op hoogtestage. Zo hoeft Van Aert hen niet nog eens een extra lange periode te missen. In de Tour zal dat sowieso al enkele weken wel zo zijn.

Veel uitstapjes maken met het gezin is er wel niet bij op hoogtestage, zo laat Van Aert verstaan. Er moet immers getraind worden en voorts is het ook belangrijk om goed te eten en goed te rusten. Al laat Van Aert wel verstaan dat de aanwezigheid van zijn vrouw en zoon hem extra energie geeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse
17/06/2021 - 20/06/2021 BK wielrennen
26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France

Nieuwste reacties