📷 Daar is de 'Rapid Rebel': Wout van Aert en co trainen in hun nieuwe, alternatieve Tour-outfit

📷 Daar is de 'Rapid Rebel': Wout van Aert en co trainen in hun nieuwe, alternatieve Tour-outfit
Foto: © photonews

De 'Rapid Rebel' heeft zich op Franse wegen gegeven. Dat is de naam van het shirt waar Wout van Aert en zijn ploegmaats mee de Tour gaan betwisten, niet van één of ander subtropisch beest. Bij een verkenning werden de renners van Jumbo-Visma voor het eerst in de nieuwe shirts gespot.

Om niet teveel in het vaarwater van de gele leiderstrui in de Tour te komen, kwam Jumbo-Visma met drie designs voor een alternatieve outfit. Fans konden dan online stemmen op het ontwerp van hun keuze. Uiteindelijk kreeg de 'Rapid Rebel' het meeste stemmen.

Dat is dus het shirt dat de renners van de ploeg gaan aantrekken tijdens de Tour en daar gingen ze ook al eens mee de baan op voor een verkenning. Ook Wout van Aert, al zal die tijdens de ritten in lijn uiteraard zijn Belgische driekleur dragen als nationaal kampioen.

Overigens staan de namen van de fans die zich het snelst zo'n 'Rapid Rebel'-shirt aanschaften ook op de tenue. Door deze foto's kunt u alvast reeds wennen aan het beeld van het nieuwe Jumbo-Visma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties