AG2R-Citroën trekt met drie Belgen naar Tour de Wallonie

AG2R-Citroën trekt met drie Belgen naar Tour de Wallonie
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ondanks het noodweer in het oosten en zuiden van het land, gaat de Tour de Wallonie dinsdag van start. Bij AG2R Citroën hebben ze hun huiswerk gemaakt en een aantrekkelijke selectie opgemaakt.

Met Stan Dewulf, Lawrence Naesen en Gijs Van Hoecke zullen er drie Belgische renners in eigen land rijden voor de Tour de Wallonie. De selectie wordt aangedikt met Fransmannen Sarreau, Gougeard en Calmejane. De Italiaan Vendrame sluit het rijtje.

"Sommige renners van deze selectie komen net van een hoogtestage. De Tour de Wallonie is een goede race om opnieuw in het peloton te komen maar ook een goede voorbereiding. Het parcours nodigt vaak uit om aan te vallen. Renners zoals De Wulf, Calmejane en Vendrame kunnen het met een ontsnapping proberen terwijl Sarreau kan sprinten", klinkt het bij de ploegleiding.

Van Hoecke, Naesen, Sarreau, Gougeard en Calmejane hebben afgelopen week een hoogtestage gedaan in Frankrijk en daarbij 802 kilometer afgelegd waaronder bijna 20.000 klimmeters staat op de site van de ploeg te lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties