Nog één week te gaan: hoe ziet het algemeen klassement eruit in de Vuelta?

Nils Wens
| 0 reacties
Nog één week te gaan: hoe ziet het algemeen klassement eruit in de Vuelta?
Foto: © photonews

Met nog één week te gaan in de Vuelta, kan het nog steeds alle kanten uit. Zo is Roglic nog steeds de grote topfavoriet, maar het Movistar-duo Mas en Lopez maken ook heel wat indruk.

De leider in het algemeen klassement is echter nog steeds Odd Christian Eiking. De Noor van Intermarché-Wanty-Gobert heeft 54 seconden voorsprong op de Fransman Guillaume Martin. Roglic volgt op de derde plaats op 1 minuut en 36 seconden van de Noor. 

Op de plaatsen vier en vijf is het Movistar-duo Mas en Lopez terug te vinden. Mas staat op 2 minuten en 11 seconden van Eiking, terwijl de Colombiaan Lopez al op 3 minuten en 4 seconden staat. De zesde plaats is dan weer voor Jack Haig (op 3 minuten en 35 seconden). 

Egan Bernal moest de grote uitdager worden van Roglic, maar de Colombiaan staat voorlopig slechts op de zevende plaats op 4 minuten en 21 seconden. De top 10 wordt verder aangevuld met Adam Yates (op 4 minuten en 34 seconden), Sepp Kuss (op 4 minuten en 59 seconden) en Felix Großschartner (op 5 minuten en 31 seconden). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties