Belgisch wielerseizoen krijgt woensdag een ongewone afsluiter

Belgisch wielerseizoen krijgt woensdag een ongewone afsluiter
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Door de afgelasting van de Memorial Van Steenbergen en de Sluitingsprijs is de 71ste KAJ-KWB Prijs in Zele de laatste koers van het Belgische wielerseizoen.

De organisatoren moesten door werkzaamheden en het drukke verkeer een volledig nieuw parcours uittekenen. “De start wordt nog steeds gegeven aan het Gildenhuis, waar ook de permanentie is van de wedstrijd. De aankomstlijn ligt nu dichter bij de Zandberg getrokken. Dit moet alles nog veiliger te maken voor de deelnemende renners”, klinkt het bij de organisatie.

Er staan aardig wat bekende namen op de deelnemerslijst. Dries De Bondt, Brent Van Moer en Lionel Taminiaux nemen onder andere deel in Zele. De start is om 13.30 uur voorzien.

“Voorts hebben teams als Tarteletto-Isorex, Volkerwessels, Sauerland en EFC aangegeven met een uitgebreide delegatie naar de start te komen. We hebben nu al zo'n 120 voorinschrijvingen. Greg Van Avermaet zal ook aanwezig zijn. Niet als renner, maar hij wordt wel betrokken bij de podiumceremonie", is te horen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties