Campenaerts ziet Dowsett niet slagen, naast Ganna zijn er nog renners die dit kunnen

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
Campenaerts ziet Dowsett niet slagen, naast Ganna zijn er nog renners die dit kunnen
Foto: © photonews

Op 3 november valt Alex Dowsett het werelduurrecord van Victor Campenaerts aan, al ziet onze landgenoot hem niet slagen.

Victor Campenaerts kijkt op dat zijn record van 2019 nog altijd op de tabellen staat, al zal corona daar ook wel voor iets tussen zitten. Alles gaat altijd maar sneller, maar van Dowsett is Campenaerts niet bang. “Ik denk dat mijn record bij die poging van Dowsett kan standhouden”, zegt Campenaerts aan Het Nieuwsblad.

Zelf zal Campenaerts geen poging meer ondernemen als het gebroken wordt. “Had je mij deze vraag een jaar geleden gesteld, dan had ik ja geantwoord, maar ondertussen ben ik een andere renner geworden. Ik probeer alleen nog aan te vallen... in de finales van klassiekers.”

Al ziet Campenaerts naast Dowsett en Ganna nog andere renners die het record kunnen scherper zetten. “Indien Rohan Dennis, Wout van Aert of Remco Evenepoel van zo’n werelduurrecordpoging een project maken, dan zijn dat op vandaag ook kanshebbers. Op voorwaarde dat Wout en Remco zich erop voorbereiden zoals ik dat een viertal maanden deed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross

Nieuwste reacties