23-jarige Colombiaan verlaat Ineos voor Movistar: "Hopelijk worden het jaren van geluk en succes"

23-jarige Colombiaan verlaat Ineos voor Movistar: "Hopelijk worden het jaren van geluk en succes"
Foto: © photonews

Vooral nieuws over uitgaand verkeer bij Ineos. Bij Movistar plukken ze de getalenteerde Colombiaan Iván Sosa weg bij Ineos. In 2021 rijdt hij voor het derde jaar op rij voor Ineos. Sosa heeft nu een contract getekend bij Movistar voor twee seizoenen.

Sosa is een 23-jarige klimmer die zijn potentieel al getoond heeft in kleinere rittenkoersen. Hij won onder meer al twee keer de Ronde van Burgos en een keer de Ronde van de Provence. De grote doorbraak, met het oog op het groterondewerk, komt er misschien wel bij Movistar.

"Ik ben zo trots dat ik bij Movistar kan gaan rijden", kijkt Sosa uit naar zijn periode bij de Spaanse ploeg en laat hij zijn passage bij Ineos achter zich. "Ik vind het heel spannend om met deze geweldige groep van mensen dingen voor mekaar te krijgen."

OP ZOEK NAAR REGELMAAT

Sosa hoopt de komende jaren constant te kunnen presteren. "Ik kom naar Movistar met de bereidheid om te tonen wat voor renner ik ben, om mijn ploegmaats te ondersteunen en om regelmaat in mijn prestaties te leggen. Hopelijk worden het jaren van geluk en succes, dat wil iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse

Nieuwste reacties