Vertrekkende sportdirecteur daagt Movistar mogelijk voor de rechtbank

Vertrekkende sportdirecteur daagt Movistar mogelijk voor de rechtbank
Foto: © photonews

Er hangt Movistar een mogelijke rechtszaak boven het hoofd. Een vertrekkende sportdirecteur, in 2019 zelf nog als actief wielrenner op het Tour-podium, zou overwegen om een juridische klacht in te dienen. Zijn naam: José Luis Arrieta.

Sportief heeft Movistar al betere tijden gekend dan dat de voorbije jaren het geval was, maar nu speelt er zich een probleem af op een ander front. Volgens de Spaanse krant AS zou Arrieta, die eind dit seizoen weggaat, overweegt een klacht die vooral te maken heeft met de persoon van Patxi Vila. 

TAKEN HERLEID TOT MINIMUM

Sinds de komst van Head of Performance Vila bij Movistar zou de invloed van Arrieta afgenomen zijn. Zo heeft Vila taken van Arrieta tijdens de koers overgenomen, zodat die steeds minder talrijk werden en momenteel zelfs onbestaande zijn. 

Ook wed Arrieta tijdens de Ronde van Spanje gescheiden van de rest van de ploegleiding. Tevens zou Movistar actie genomen hebben om in het tweede seizoen van de Netflix-documentaire over de ploeg een scène met Arrieta, waaruit een bepaalde onenigheid zou blijken, van het scherm te houden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties