Wout van Aert is een opvallende ruil aangegaan met Filippo Ganna: "Een supervet idee"

Wout van Aert is een opvallende ruil aangegaan met Filippo Ganna: "Een supervet idee"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is aftellen naar de docu 'Wout', die op VTM zal uitgezonden worden, waarin Wout van Aert terugkijkt op zijn wielerjaar. Op beelden die de televisiezender al vrijgaf, is te zien hoe Van Aert op een gegeven moment zijn truitjescollectie toont.

Die bestaat uit allemaal truitjes die voor Wout van Aert een speciale waarde hebben. En één trui van een andere renner. Van Aert komt tussen al zijn bijzonderen truien ook... het WK-pak van ene Filippo Ganna tegen. Die klopte hem op het WK in het werk tegen de klok met slechts zes seconden.

TRUITJESWISSEL

"We hebben na het WK tijdrijden van truitje gewisseld. Hij heeft mijn pak en ik heb zijn pak. Dat vond ik wel een supervet idee", is Wout van Aert er blij mee. 'Grazie Wout', staat er ook op geschreven. En ook de Nederlandse vertaling.

"Edoardo Affini (ploegmaat van Van Aert bij Jumbo-Visma, red.) rijdt natuurlijk bij hem in de Italiaanse ploeg. Hij heeft er in het Nederlands 'dankjewel' opgeschreven. Ik denk dat hij een beetje hulp heeft gehad", lacht Van Aert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties