Hele wielerwereld wenst u prettige kerstdagen, ook gezin Van Aert doet mee: "Aan het oefenen voor volgende kerst"

Hele wielerwereld wenst u prettige kerstdagen, ook gezin Van Aert doet mee: "Aan het oefenen voor volgende kerst"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

U heeft misschien de foto van Evenepoel met kerstwensen gezien. Ook Van Aert en de hele wielerwereld doet mee en verstuurt de beste wensen op deze kerstdag. Voor Wout van Aert en zijn gezin is het ook een soort repetitie voor volgend jaar.

Dat blijkt alvast uit de Instagrampost van Sarah de Bie, de echtgenote van Wout van Aert. Ook op de foto: de hond van het gezin en zoontje Georges. Voor die twee is het nog zoeken naar de juiste pose. "We zijn alvast aan het oefenen voor een mooie foto voor volgende kerst", schrijft Sarah er met een knipoog bij. "Merry Christmas."

Ook tweevoudig Tourwinnaar Tadej Pogačar en zijn vriendin wensen iedereen een zalige Kerstmis. Zijn landgenoot Primož Roglič heeft zijn latten nog eens bovengehaald en beleeft een witte kerst. Ook Mauri Vansevenant, het klimtalent van Deceuninck-Quick.Step, doet mee met het delen van zijn kerstwensen. 

Philippe Gilbert en zijn naast vormen alvast een prachtig plaatje op deze kerstdag. Ook zij wensen iedereen een zalig Kerstmis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties