Cavagna ziet het na bezoek aan ploegmaats Quick-Step zitten voor zijn herstel: "Februari kondigt zich aan als intens!"

Cavagna ziet het na bezoek aan ploegmaats Quick-Step zitten voor zijn herstel: "Februari kondigt zich aan als intens!"
Foto: © photonews

Voor Rémi Cavagna betekent het nieuwe seizoen met Quick-Step Alpha Vinyl een herstelperiode, toch om mee te beginnen. Cavagna werd vorig jaar op training aangereden en moest nadien geopereerd worden. De Fransman is de moed nog niet verloren.

Dat blijkt uit een boodschap van de tijdritspecialist op sociale media. "Ik heb enkele dagen in Spanje doorgebracht voor het weerzien van mijn ploegmaats bij Quick-Step Alpha Vinyl. Ik train al enkele weken op de hometrainer en werk aan mijn mobiliteit om mijn niveau weer terug te vinden", laat Cavagna weten op Twitter.

Een foto van Cavagna op de hometrainer staaft die bewering ook. Binnenkort zal er nog een tandje worden bijgestoken tijdens het herstel van Cavagna. "De maand februari kondigt zich aan als intens!" De gebruikte emoji's wijzen erop dat Cavagna denkt dat het wel goedkomt.

Rémi Cavagna begint aan zijn zesde seizoen bij Quick-Step en heeft nog een contract tot het einde van 2023. Vorig jaar werd hij Frans kampioen op de weg en won hij tijdritten in de Ronde van Romandië en Ronde van Polen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties