Titelsponsor ondersteunt Bingoal Pauwels Sauzen WB nog zeker 5 jaar: "Een sterk en zeer positief signaal"

Titelsponsor ondersteunt Bingoal Pauwels Sauzen WB nog zeker 5 jaar: "Een sterk en zeer positief signaal"
Foto: © photonews

Bingoal Pauwels Sauzen WB pakt in het seizoensbegin uit met goed nieuws. De komende 5 jaar zal het ook nog kunnen blijven rekenen op de steun van titelsponsor Bingoal, dat in totaal dus al minstens 7 jaar zijn naam zal verbinden aan deze wielerformatie.

Bingoal Pauwels Sauzen WB is een Belgisch ProTeam, dat teert op de steun van de Franse Gemeenschap van België, maar ook op sponsors Bingoal en Pauwels Sauzen. Bingoal wil alvast het engagement aangaan om het team op de lange termijn te blijven steunen. 

TEKEN VAN VERTROUWEN

"We zijn erg blij en trots op het teken van vertrouwen en steun dat onze partner Bingoal stuurt", zegt teammanager Christophe Brandt. "Door de komende 5 jaar aan onze zijde te staan geeft Bingoal, al 2 jaar onze titelpartner, ons een sterk en zeer positief signaal, op de lange termijn, voor de ontwikkeling van onze renners."

Er is inmiddels een heuse band ontstaan tussen Bingoal en de wielerploeg. "Naast het partnerschap, is een echte vriendschap tot stand gekomen met Bingoal en zijn managers, die ons brede sportontwikkelingsproject en onze prestatiedoelstellingen volledig ondersteunen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5096 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties