Positieve tests voor Belgen blijven komen: ook Ilan Van Wilder en Jelle Wallays hebben Covid-19

Positieve tests voor Belgen blijven komen: ook Ilan Van Wilder en Jelle Wallays hebben Covid-19
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De positieve tests van Belgische renners blijven nu ineens komen. Ook Van Wilder en Wallays hebben Covid-19 opgelopen. Dat houdt voor beide renners in dat ze een rittenkoers moeten schrappen die aanvankelijk op hun kalender stond.

Ilan Van Wilder werd onlangs nog knap vijfde in de Ronde van de Provence. Aan de UAE Tour kan hij dan weer niet meedoen. "Spijtig genoeg geen UAE Tour voor mij vanwege een Covid-besmetting na de Ronde van de Provence", laat Van Wilder via zijn sociale media weten.

WALLAYS NIET GESTART IN DE ALGARVE

"Ik wens mijn ploegmaats het allerbeste", voegt de nieuwkomer bij Quick-Step Alpha Vinyl er nog aan toe. De UAE Tour gaat van start op 22 februari. De Ronde van de Algarve is vandaag reeds van start gegaan en dit zonder Cofidis-renner Jelle Wallays.

Belga heeft vernomen dat diens afwezigheid daar ook te verklaren valt door een coronabesmetting. Zijn ploeg stelt het dus meteen met een mannetje minder. Eerder geraakte al bekend dat Dylan Teuns in de Ruta del Sol niet van start kon gaan wegens een positieve test.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties