OFFICIEEL: Thibau Nys blijft langer aan boord bij Baloise Trek Lions: "Dit geeft me vertrouwen en zekerheid"

OFFICIEEL: Thibau Nys blijft langer aan boord bij Baloise Trek Lions: "Dit geeft me vertrouwen en zekerheid"
Foto: © photonews

Thibau Nys heeft zijn contract bij de Baloise Trek Lions verlengd. De 19-jarige belofte ligt nu tot eind 2024 onder contract. Ook Yentl Bekaert (22) blijft langer aan boord.

De winnaar van de bronzen medaille op het WK veldrijden bij de beloften geeft op de webstek van de Baloise Trek Lions tekst en uitleg bij zijn contractverlenging.

"Deze contractverlenging geeft me vertrouwen en zekerheid. Ik ben op een vrij logische manier bij Baloise Trek Lions terechtgekomen, maar ik voel me hier echt thuis. Ik maak deel uit van een hechte groep waar ik helemaal mijn ding kan doen. Door de sterke band met renners en omkadering tillen we elkaar ook naar een steeds hoger niveau."

"Het afgelopen crossseizoen was er een vol ups en downs. Het was knip-en plakwerk door een aantal valpartijen op scharniermomenten. Vooraf had ik er misschien net iets meer van verwacht, maar door de omstandigheden ben ik zeker content met bijvoorbeeld mijn podiumplekken op het EK en WK. De drie overwinningen bij de beloften in de kerstperiode en de podiumplek in de Sluitingsprijs in Oostmalle zorgden voor voldoening en motivatie met het oog op volgend seizoen."

"Momenteel geniet ik nog even van vakantie, maar vorige week had ik al zin om weer op de fiets te springen. Ik kijk echt al uit naar komend wegseizoen. Ik wil de lat voor de buitenwereld niet te hoog leggen, maar wil vooral het vorige wegseizoen bevestigen. Voor mezelf zal ik al genoeg verwachtingen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5022 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties