Geen Mathieu van der Poel in de Brabantse Pijl, wel drie Belgen bij Alpecin-Fenix

Geen Mathieu van der Poel in de Brabantse Pijl, wel drie Belgen bij Alpecin-Fenix
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Alpecin-Fenix zal woensdag niet met Mathieu van der Poel afzakken naar de Brabantse Pijl. Drie Belgen brengt de ploeg wel aan de start.

Er was nog even sprake van dat Mathieu van der Poel ook de Brabantse Pijl aan zijn programma ging toevoegen. Dat zal uiteindelijk dan toch niet gebeuren. Dat meldde Het Nieuwsblad en dat leert een blik op de deelnemerslijst ons ook, een dag voor de wedstrijd plaatsvindt.

MET DE BONDT EN MEURISSE IN LEUVEN

Bij de zeven namen die voor Alpecin-Fenix op de voorlopige startlijst staan geen Mathieu van der Poel. Wel Tobias Bayer, Dries De Bondt, Floris De Tier, Xandro Meurisse, Stefano Oldani, Kristian Sbaragli en Robert Stannard. Meurisse werd onlangs nog tweede in Circuit de la Sarthe. Klik HIER om de volledige deelnemerslijst te bekijken.

De gemaakte keuze bij Alpecin-Fenix betekent dat Van der Poel zich deze week volledig toelegt op de voorbereiding op Parijs-Roubaix. Nadien neemt de winnaar van de Ronde van Vlaanderen even vrij en begint nadien mogelijk de voorbereiding op de Giro, als hij daar effectief aan de start komt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties