Emoties laaien hoog op bij Evenepoel, naasten en entourage aan aankomst: "Je hebt het gedaan hé, vriend!"

Emoties laaien hoog op bij Evenepoel, naasten en entourage aan aankomst: "Je hebt het gedaan hé, vriend!"
Foto: © photonews

Het winnen van een Monument door Remco Evenepoel zorgde voor heel wat emoties. Zijn naasten en entourage konden het van op de eerste rij mee beleven.

Hoog oplopende emoties dus aan de aankomst van Luik-Bastenaken-Luik. In de eerste plaats bij de winnaar zelf, maar evenzeer bij de mensen die hem zo hard steunen. Remco Evenepoel viel aan de finish in de armen van vriendin 'Oumi' en mama Agna.

"Je hebt het gedaan hé, vriend", sprak Agna haar zoon toe. "Je hebt het gewoon gedaan!" Prachtige beelden, prachtige taferelen. Even later waren ook de tranen bij papa Patrick Evenepoel amper te bedwingen toen hij zijn zoon feliciteerde.

Ook was er een innige omhelzing tussen Remco Evenepoel, Wilfried Peeters en Patrick Lefevere. Voor die laatste twee zal deze triomf van Evenepoel ook een grote opluchting zijn. Quick-Step moest het tot dusver zonder grote klassieke zege stellen, maar dit maakt veel goed. Lefevere had ook altijd gezegd pas de balans te maken na Luik-Bastenaken-Luik. De balans van Luik-Bastenaken-Luik oogt alvast heel positief. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties