Jules Hesters geniet van titel van zijn zus en heeft ook zelf mooie toekomst: "Vertrouwen De Ketele kunnen bevestigen"

Jules Hesters geniet van titel van zijn zus en heeft ook zelf mooie toekomst: "Vertrouwen De Ketele kunnen bevestigen"
Foto: © photonews

Er wacht de familie Hesters een mooie toekomst. Jules zet onder bondscoach De Ketele een volgende stap en zijn zus kan zich inmiddels Belgische kampioene noemen.

De 18-jarige Hélène Hesters pakte onlangs de Belgische titel op de weg bij de dames junioren. "Hélène kan de wedstrijd heel goed lezen en voelt aan wat de juiste momenten zijn om aan te vallen. Ze heeft op haar jonge leeftijd niet veel tips meer nodig en dat charmeert me wel", heeft Jules bij Sporza alleen maar lof voor zijn zus.

Zelf heeft Jules ook nog een mooie toekomst voor ogen. Hij rijdt voor Sport Vlaanderen-Baloise ook op de weg, maar imponeerde vooral al op de piste. "Ik ben 23 en nu pas prof geworden, na mijn belofteperiode. Terwijl de meesten steeds vroeger prof worden. Maar ik blijf wel jaar na jaar groeien." Hesters pakte dit jaar goud op de afvalling op de Nations Cup in Canada. "Dat was voor mij een heel belangrijke overwinning."

GOEDE SFEER ONDER DE KETELE

Omdat het ook duidt op de goede samenwerking met ex-renner De Ketele. "Het was de eerste keer onder Kenny De Ketele als bondscoach en ik heb het vertrouwen van de coach dus meteen kunnen bevestigen." Hesters juicht de aanstelling van De Ketele zeker toe. "Het is anders nu: de trainingen, maar ook de sfeer. Er komt ook veel volk naar de trainingen, ook wegrenners die de piste eigenlijk vaarwel hadden gezegd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties