Sprinter van Sport Vlaanderen-Baloise voorspelt 'BK van waaiers': "Wie ik in het oog ga houden? Evenepoel natuurlijk"

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Middelkerke
| 0 reacties
Sprinter van Sport Vlaanderen-Baloise voorspelt 'BK van waaiers': "Wie ik in het oog ga houden? Evenepoel natuurlijk"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook Sport Vlaanderen-Baloise heeft een sprinter die hoog kan scoren op het BK. Als Evenepoel niet alles aan flarden rijdt, natuurlijk.

De uitlatingen van Sasha Weemaes voor de start, waren aanvankelijk ietwat cliché, vooral gericht op het collectief. "Zolang er maar iemand van onze ploeg wint. Voorts maakt het mij allemaal niet uit. Als gelijk welke renner van onze ploeg de trui kan pakken, is het al goed."

NIET ZEKER VAN MASSASPRINT

Met een vierde plek in de Elfstedenronde en een vijfde plaats in rit 2 van de Baloise Belgium Tour heeft Weemaes de beste papieren bij Sport Vlaanderen-Baloise. Dan moet hij toch vooral zelf willen scoren. "Ja, ik wil graag zelf winnen, maar ik ben helemaal niet zeker dat het een massasprint gaat worden. Als ik hier de vlaggen zie wapperen, denk ik dat het het BK van de waaiers gaat worden."

Quick-Step blijft nog altijd de ploeg met het waaierrijden als grote specialiteit en binnen de Wolfpack rijdt er ook nog een hele speciale kerel rijden. "Wie ik in het oog ga houden? Remco Evenepoel, natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties