'Mark Cavendish in verregaande gesprekken met B&B Hotels-KTM die een samenwerking met Parijs heeft'

'Mark Cavendish in verregaande gesprekken met B&B Hotels-KTM die een samenwerking met Parijs heeft'

Mark Cavendish is in vergevorderde gesprekken met B&B Hotels-KTM. Dat schrijft Het Nieuwsblad. B&B Hotels-KTM zal er vanaf volgend jaar ook redelijk anders uitzien.

B&B Hotels-KTM is een ambitieuze ploeg. Ze zouden hun budget naar volgend seizoen verhogen. Ook komt er met een supermarkt een nieuwe hoofdponsor binnen. Al willen ze de naam van de supermarkt nog niet vrijgeven. B&B Hotels blijft cosponsor. Op termijn wil de ploeg ook tot de WorldTour behoren. 

Het team van Jérôme Pineau is ook op zoek naar renners en ze willen grote namen binnenhalen. Volgens Het Nieuwsblad zouden ze in vergevorderde gesprekken met Mark Cavendish zijn. Die wil nog zeker 2 jaar koersen en Cavendish en Pineau kennen elkaar nog van bij Patrick Lefevere. 

Op het shirt zou er vanaf volgend seizoen 'Paris Cycling Club' staan. Parijs wil daarmee aan city branding doen. Ze gebruiken daarvoor geen overheidsgeld, maar er is wel een marketingovereenkomst. Parijs wil zich op die manier profileren naar de Olympische Spelen toe en ook willen ze zich profileren als de fietshoofdstad van de wereld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties