Intermarché-Wanty-Gobert ziet een speciale rol voor Tom Dumoulin binnen de ploeg
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

Tom Dumoulin mag zich aan een telefoontje van Intermarché-Wanty-Gobert verwachten

Intermarché-Wanty-Gobert ziet een speciale rol voor Tom Dumoulin binnen de ploeg
Foto: © photonews

Intermarché-Wanty-Gobert ziet een speciale rol voor Tom Dumoulin binnen de ploeg. Dat vertelde Aike Visbeek in een interview aan Het Nieuwsblad.

Tom Dumoulin is van plan om aan het einde van het seizoen te stoppen. Hij weet zelf nog niet wat hij na zijn carrière zal doen, maar Intermarché-Wanty-Gobert wil hem een specifieke rol binnen de ploeg geven. Dat vertelde performance manager Aike Visbeek in een interview aan Het Nieuwsblad

Intermarché-Wanty-Gobert wil verbeteren in het tijdrijden. Met hun fietsenleverancier Cube zijn ze verbeteringen aan het aanbrengen. Ze willen enkele componenten qua middelen verbeteren, maar Visbeek zei ook dat je daar ook extra mankracht voor nodig hebt. 

Visbeek denkt daarbij aan Dumoulin. Visbeek zal nog eens bellen met hem. Als Dumoulin dat ziet zitten, zal Intermarché-Wanty-Gobert hem willen inschakelen. 

Dumoulin en Visbeek werkten in het verleden samen bij het toenmalige Team Sunweb (nu Team DSM, red.). Ze wonnen samen de Giro. Ondertussen waren ze allebei al weg bij Sunweb. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties