Arjen Livyns tekent bij Lotto Dstny

Arjen Livyns tekent bij Lotto Dstny
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Lotto Dstny heeft zich versterkt voor volgend seizoen. Arjen Livyns (27) komt over van Bingoal Pauwels Sauces WB.

Livyns tekent voor twee jaar bij Lotto Dstny en zal vooral de klassieke kern van de ploeg versterken en ook zijn kans kunnen gaan in ontsnappingen. 

"Ik ben heel blij om na 5 jaar als prof eindelijk de kans te krijgen in een grote ploeg als Lotto Dstny. Ik kijk ernaar uit om al die grote wedstrijden te gaan rijden in een ploeg die strijdt om de overwinning: met een duidelijke rolverdeling, een plan en in een professionele omkadering", zegt Livyns. 

"De Vlaamse klassiekers zijn mijn thuis en liggen me goed. Ik wil er opnieuw een stap vooruit zetten. Daarnaast ben ik een allrounder: ik ga redelijk lang mee bergop en ben ook niet bang om me te mengen in de sprintvoorbereiding. Maar bovenal: ik ben enorm gemotiveerd om mij te tonen", besluit Livyns. 

Ook CEO Lelange is blij met de komst van Livyns. "Arjen heeft een aanvallende ingesteldheid, wat heel belangrijk is voor ons. En de komende jaren zal hij fysiek op de top van zijn mogelijkheden zijn. Ik ben zeker dat we hem kunnen helpen om een nog hoger niveau te bereiken en veel plezier aan hem zullen beleven". 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties