Remco Evenepoel heeft Belgische WK-delegatie vervoegd, ook belangrijke concurrent van België gespot in Australië

Remco Evenepoel heeft Belgische WK-delegatie vervoegd, ook belangrijke concurrent van België gespot in Australië
Foto: © photonews

Remco Evenepoel heeft voet aan grond gezet in Australië en de Belgische WK-delegatie vervoegd. Hij is niet de enige grote naam uit het wielrennen die de reis naar Australië al heeft gemaakt.

Geen grootse viering in eigen land voor Remco Evenepoel na zijn historische eindzege in de Vuelta. Wel meteen afreizen naar Australië voor het WK wielrennen. Evenepoel rijdt op 18 semtember het WK tijdrijden en op 25 september de WK-wegrit.

COACHES VERWELKOMEN EVENEPOEL

Nadat hij al gespot werd op de luchthaven, ging het voor Evenepoel naar het hotel waar Belgian Cycling verblijft. Daar begroette de renner physio Anthony Pauwels, assistent-bondscoach Serge Pauwels en bondscoach Sven Vanthourenhout (foto). Voor alle veiligheid hield Evenepoel zijn mondmasker lang op. Het is immers nog steeds opletten dat het coronavirus geen roet in het eten gooit en een WK-deelname zou verhinderen.

Dat wil niemand uiteraard voorhebben. Ook Tadej Pogačar is reeds opgemerkt op de luchthaven. De Sloveen heeft dus eveneens al voet op de Australische bodem gezet. Pogačar zal in de wegrit een belangrijke concurrent zijn voor het Belgische team. Onlangs won de tweevoudig Tourwinnaar nog de GP Montreal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties