Arne Marit schenkt Sport Vlaanderen-Baloise mooi afscheidscadeau en viert na nipte sprint in Putte-Kapellen

Arne Marit schenkt Sport Vlaanderen-Baloise mooi afscheidscadeau en viert na nipte sprint in Putte-Kapellen
Foto: © photonews

Je ploeg een afscheidscadeau schenken: Arne Marit van Sport Vlaanderen-Baloise speelde het in Putte-Kapellen klaar.

Dries De Bondt en Iljo Keisse waren de grootste namen aan de start van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen, de afsluiter van het Belgische wielerseizoen. Vooral De Bondt toonde zich erg bedrijvig en reed heel wat gaten dicht. Zo bleef een sprint ook wel tot de mogelijkheden behoren, ook al was er geen ploeg die alles kon controleren. 

In de finale waren er ook meerdere pogingen van Antwerpse provinciaal kampioen Sven Noels om weg te rijden. In zijn eentje voorop blijven lukte ook voor hem niet. Er ontstond ook nog een kopgroepje met diezelfde Noels, Keisse, De Bondt en een paar mannen van Sport Vlaanderen-Baloise.

MARIT KLOPT NEDERLANDER VERMELTFOORT

Vanuit de achtergrond keerde nog volk terug en zo werd het toch een groepssprint. Het was aan de aankomst erg nipt tussen Coen Vermeltfoort en Arne Marit. Marit remonteerde de Nederlander als opkomende man alsnog op de streep. Een mooi afscheidscadeau ook aan Sport Vlaanderen-Baloise: volgend seizoen gaat Marit voor Intermarché-Wanty-Gobert reden. Zijn huidige ploegmaat Fretin werd derde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties