SD Worx bindt Kata Blanka Vas langer aan zich: "Niet lang hoeven na te denken"

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
SD Worx bindt Kata Blanka Vas langer aan zich: "Niet lang hoeven na te denken"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Kata Blanka Vas heeft haar contract bij SD Worx met 2 jaar verlengd. Haar contract werd opengebroken.

Nog maar sinds juni dit jaar reed Kata Blanka Vas voor SD Worx. In die tijd maakte het Hongaarse talent verder indruk. Daarop besliste de ploeg om haar contract open te breken. Haar nieuwe contract loopt tot eind 2024. 

Vas moest zelf niet lang nadenken om te beslissen. "Ik heb niet lang moeten nadenken om mijn contract te verlengen", staat er op de ploegsite te lezen. "Binnen de ploeg kan ik de combinatie weg, veld en mountainbike blijven combineren. Volgend jaar zal ik wat meer mountainbikewedstrijden rijden om te proberen mij voor de Olympische Spelen in Parijs te kwalificeren."

"Ik weet nog niet waar mijn grootste kansen op de weg liggen, maar ik heb wel een voorkeur voor de eendagswedstrijden. Ik hou van de heuvelklassiekers, maar ik wil ook de kasseiklassiekers leren kennen", aldus Vas. 

Naast Vas verlengde ook Anny Shackley haar contract. Ook haar contract loopt tot eind 2024. De Britse rijdt al sinds 2021 voor SD Worx. Haar debuutjaar was een moeilijk jaar, maar in 2022 kon ze haar herpakken en dat leverde een contractverlenging op. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties