'Opvallende naam op Spaans oefenkamp van Alpecin-Deceuninck'
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

'Ramon Sinkeldam is mee op oefenkamp van Alpecin-Deceuninck'

'Opvallende naam op Spaans oefenkamp van Alpecin-Deceuninck'
Foto: © photonews

Alpecin-Deceuninck gaat volgende week op oefenstage naar Spanje. Volgens Het Nieuwsblad zit daar een opvallende naam bij.

Ramon Sinkeldam was de afgelopen jaar een belangrijk onderdeel van de sprinttrein van Arnaud Démare, maar daar komt een einde aan. Sinkeldam verlengde zijn contract niet en zou gaan tekenen bij B&B Hotels-KTM. 

Zou gaan tekenen. Door de sponsorproblemen heeft B&B Hotels-KTM nog altijd geen licentieaanvraag ingediend. Volgens de Franse krant Ouest-France zouden ze nog tot 5 december de tijd krijgen om dat in orde te brengen. 

Ondertussen lijkt het er meer en meer op dat veel renners eieren voor hun geld zullen kiezen. Zo ook Sinkeldam. Volgens Het Nieuwsblad zou hij mee op de oefenstage van Alpecin-Deceuninck naar Spanje gaan.

Of het tot een contract komt, zal afhangen van de situatie van B&B Hotels-KTM. Als Sinkeldam naar Alpecin-Deceuninck zal gaan, kan hij sprintloods van Jasper Philipsen worden. Jonas Rickaert, de vaste sprintloods binnen de ploeg, blijft last van de gevolgen van een vernauwde liesslagader ondervinden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5090 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties