AG2R zwaait onder meer Van Hoecke en Jungels uit en gaat ook niet verder met voormalige stagiair

AG2R zwaait onder meer Van Hoecke en Jungels uit en gaat ook niet verder met voormalige stagiair
Foto: © photonews

AG2R heeft op sociale media afscheid genomen van vertrekkende renners. De Belg Gijs Van Hoecke behoort ook tot die categorie. Meteen is ook duidelijk geworden dat de Franse ploeg niet verder gaat met een voormalig stagiair.

"We wensen Bob Jungels, Clément Champoussin, Lilian Calmejane, Anthony Jullien en Gijs Van Hoecke veel succes in het vervolg van hun carrière", staat op het Twitteraccount van AG2R Citroën te lezen, bijgevoegd bij de foto's van de vernoemde renners.

Van Jungels, Champoussin, Calmejane en Van Hoecke was het al bekend dat ze een andere ploeg hadden gevonden. Van Hoecke gaat naar Human Powerd Health, Jungels zoekt een nieuwe start bij Bora-Hansgrohe, Champoussin trekt naar Arkéa-Samsic en Calmejane begint aan een nieuw hoofdstuk bij Intermarché.

Jullien daarentegen heeft nog geen akkoord gesloten met een nieuwe ploeg voor 2023. Na twee stageperiodes volgden twee jaar als volwaardig lid van de eliteploeg bij AG2R Citroën. Een nieuw avontuur dringt zich nu toch op voor de 24-jarige Fransman. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties