Ook Nederlandse bondscoach klaar met WK-selectie: "Ik kijk uit naar tweestrijd tussen Mathieu en Wout van Aert"

Ook Nederlandse bondscoach klaar met WK-selectie: "Ik kijk uit naar tweestrijd tussen Mathieu en Wout van Aert"
Foto: © photonews

Zijn Belgische collega deed het al eerder, nu heeft ook de Nederlandse bondscoach zijn WK-selectie bekendgemaakt. Mathieu van der Poel weet dus wie aan zijn zijde zal rijden in Hoogerheide.

Naast Mathieu van der Poel zitten ook Nederlands kampioen Lars van der Haar, Pim Ronhaar, Joris Nieuwenhuis, Ryan Kamp, Mees Hendrikx en Corné van Kessel ook in de WK-selectie van bondscoach Gerben de Knegt.

"Ik kijk met iedereen uit naar een mooie tweestrijd tussen Mathieu en Wout van Aert op een parcours, dat naar verwachting nog wat modderig zal zijn en daardoor niet te snel. Ik hoop vooral op een eerlijke strijd, zonder pech. Wordt het een tactisch steekspel, dan zijn er wellicht nog meer kapers op de kust. Mathieu zal voor niets minder dan de winst gaan", verkondigt De Knegt.

SELECTIES DAMES

Bij de vrouwen doen voor Nederland Fem van Empel, Puck Pieterse, Lucinda Brand, Ceylin del Carmen Alvarado, Denise Betsema, Inge van der Heijden, Annemarie Worst, Aniek van Alphen en titelverdedigster Marianne Vos mee. Shirin van Anrooij doet zoals reeds aangekondigd mee bij de beloften en is in die categorie torenhoog favoriete voor de wereldtitel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5091 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties