Patrick Lefevere weerlegt de gemiste start van Soudal Quick-Step

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Patrick Lefevere weerlegt de gemiste start van Soudal Quick-Step
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Soudal Quick-Step was niet goed tijdens het Belgische openingsweekend en er zijn verschillende mensen die dat als referentie nemen. Patrick Lefevere weerlegt dat.

In de Omloop Het Nieuwsblad sprintte Davide Ballerini naar plaats 6. In Kuurne-Brussel-Kuurne werd Fabio Jakobsen 9e. Geen hoge noteringen voor Soudal Quick-Step. Ook moest het een groot deel van de wedstrijden ondergaan. 

Zo werd het een Belgisch openingsweekend om snel te vergeten. Verschillende mensen kijken vooral naar die uitslagen voor het begin van het seizoen en zien dan een gemiste start, maar Patrick Lefevere weerlegde dat in Het Nieuwsblad

Volgens Lefevere was februari een goede maand voor het team. Er waren tijdens die maand officieel 8 zeges voor de ploeg. Met nog eens 2 zeges van de opleidingsploeg in de Ronde van Rwanda erbij. 

Ook gaf Lefevere nog een pluim aan Mauri Vansevenant door zijn zege in de Ronde van Oman. Ook ziet Lefevere dat Tim Merlier en Casper Pedersen er meteen staan. 

Lefevere sloot af met het feit dat Soudal Quick-Step zijn start zeker niet gemist heeft als je verder dan de Vlaamse koersen kijkt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties