Lotto-Dstny komt met update over zwaar gevallen en revaliderende Victor Campenaerts

Lotto-Dstny komt met update over zwaar gevallen en revaliderende Victor Campenaerts
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Victor Campenaerts zag zijn voorjaar aan zich voorbij gaan na een val in de Bredene Koksijde Classic. En Campenaerts zal ook niet snel weer in het peloton te zien zijn.

Het voorjaar van Victor Campenaerts eindigde in de Bredene Koksijde Classic met een val. Hij schreeuwde het uit van de pijn en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. En daar werd een breukje in de lendenwervelkolom vastgesteld.

Dat is intussen al twee weken geleden, Campenaerts bracht die tijd vooral door in zijn bed. En ook op de fiets zal Campenaerts nog niet snel zitten, dat meldt Lotto-Dstny in een kleine update. 

Nog geen zekerheid over terugkeer

"Het zal nog ongeveer vier weken duren voor het breukje in zijn wervel hersteld is. Hij zal dus minstens nog een maand duren voor hij weer kan beginnen te fietsen op de rollen."

"Hij werkt wel al aan zijn mobiliteit met wat crosstraining en volgende week begint hij met aquajogging. Victor voelt zich elke dag beter, maar we willen geen risico's nemen tijdens zijn revalidatie. Het is nog te vroeg om te voorspellen wanneer hij weer zal kunnen koersen", klinkt het nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties