Soudal Quick-Step gooit alles om in de Brabantse Pijl, opvallende naam ontbreekt

Soudal Quick-Step gooit alles om in de Brabantse Pijl, opvallende naam ontbreekt
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het voorjaar op de kasseien zit erop. Eindelijk zullen ze denken bij Soudal Quick-Step. Voor de eerste Ardennenklassieker zijn andere renners aan zet.

Het voorjaar bracht Soudal Quick-Step tot nu toe één overwinning, namelijk Nokere Koerse met Tim Merlier. In de andere klassiekers moest de ploeg meestal tevreden zijn met een plek in de top tien. 

Met de Brabantse Pijl, Amstel Gold Race, Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik volgen nu nog vier Ardennenklassiekers. Nadien wordt de balans opgemaakt vindt Patrick Lefevere altijd. 

Voor de Brabantse Pijl gooit de ploeg het dan ook over een andere boeg en wordt er vooral gerekend op de renners die de Ronde van het Baskenland reden. Andrea Bagioli, Rémi Cavagna, Dries Devenyns, Mauro Schmid, Jannik Steimle, Martin Svrcek en Stan Van Tricht komen aan de start. Een vrijbuitersploeg. 

Geen Alaphilippe

Geen Julian Alaphilippe dus aan de start. Hij heeft nog teveel last van zijn knie na de Ronde van Vlaanderen. Ook de Amstel Gold Race komt wellicht nog te vroeg voor de Fransman. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties